AMBRO-SOL®

AMBRO-SOL® je specijalizirani proizvođač kemijskih proizvoda i aerosola, rođen iz povijesne tvrtke za proizvodnju aerosola Gnocchi Eco Spray utemeljene šezdesetih godina i u vlasništvu obitelji Ambrosini od 1990. godine. Ambro-Sol je osnovan odvojeno od Gnocchi Eco Spray u 2009. radi potreba međunarodne distribucije. Ove dvije važne tvrtke spojile su se zajedno u studenom 2016. godine, dajući život jednoj stvarnosti istovremeno zadržavajući isti sastav tvrtke kao Gnocchi Eco Spray.

Tvrtka je postala jedna od rijetkih u Europi koja proizvodi i distribuira svoje proizvode izravno kupcima, s vlastitom markom i prodajnom mrežom u aerosolnom sektoru.

Skladište od 90.000 četvornih metara (8.000 m2) sagrađeno na površini od 3500 m² (14.000 m2) nalazi se u Cigole (pokrajini Brescia) i smatra se jednim od najnaprednijih u europskoj aerosolnoj industriji, s obzirom na tehnologiju i sigurnost.

Proizvodi tvrtke Ambro-Sol pokrivaju širok spektar sektora, a grupirani su u sedam različitih linija: maziva, održavanje, ljepila, sredstva za čišćenje, zincs, boje, proizvodi za njegu automobila i zavarivanje.

Ponosno izrađeni u Italiji, proizvodi Ambro-Sol su sigurni i inovativni. Sljedeće značajke doprinijele su uspjehu tvrtke: kvalitativni i tehnološki razvoj, najbolji omjer cijene i kvalitete, brzu isporuku, profesionalnu i učinkovitu korisničku pomoć. Kombinacijom, ove značajke garantiraju našim kupcima najproduktivnije proizvode na nacionalnom i međunarodnom tržištu.

Ti su koncepti temeljna pravila za našu tvrtku, koja nam omogućuje izgradnju bliske veze uzajamnog povjerenja s kupcem. Ambro-Sol se stoga predstavlja kao brand specijaliziran za proizvodnju i distribuciju sprejeva s velikom kvalitetom, pouzdanosti i fleksibilnosti.