FLEXOVIT

Flexovit nudi kompletnu zbirku abraziva visokih performansi za sve industrijske primjene:

  • obloženih abraziva,
  • reznih i brusnih kotača,
  • vezanih abraziva,
  • dijamantnih lopatica
  • i super abraziva,

Uz nenadmašnu abrazivnu tehnologiju Flexovit pruža široku paletu proizvoda i rješenja kako bi zadovoljio svaku pojedinačnu potrebu i zahtjev, bilo za rezanje, brušenje, oštrenje, miješanje, doradu i poliranje, preko metalne izrade, industrijskog održavanja i popravaka, ljevaonica, i zgrade i hardvera.

Na temelju osnovnog inženjeringa i stručnosti u proizvodnji, možemo vam pomoći identificirati i implementirati ekonomična rješenja i u konačnici poboljšati rezultate; smanjenjem broja operacija i ciklusa strojnog ciklusa, povećanjem kvalitete proizvoda i nudeći veće omjere produktivnosti.

Važno je da naši korisnici dobiju najvažnije prednosti naših naprednih rješenja, zbog čega redovito pozivamo naše klijente u našim odani Centri izvrsnosti: podijeliti iskustvo, osposobiti tehničare, pokrenuti testove proizvoda i maksimalizirati suradnju između timova u kako bi prepoznali pravi proizvod i pružili najbolje performanse. Kao i naši sveobuhvatni asortiman proizvoda od zaliha imamo i mogućnost proizvodnje proizvoda izvan našeg asortimana na osnovi narudžbi. S naglaskom na otopine orijentirane abrazive, ethos Flexovit je uspostaviti učinkovito partnerstvo s našim klijentima, putem standardnih ili prilagođenih visokih performansi industrijskih abraziva.